Erikstedt kakel - Badrumsleverantör sedan 1991

Företaget

Historik
Vi har sedan 1991 jobbat med plattsättning på lokal nivå i Eskilstuna och Södermanland. 1992 öppnade vi butik på Västergatan i Eskilstuna centrum, där vi började med egen import av kakel och klinker.
Inom kort hade vi försäljning av allt ifrån kakel, klinker, värmegolv, till massagebadkar, wc, blandare samt badrumsinredning. Sedan 2004 jobbar vi även som återförsäljare åt Folkpool. Vi säljer pooler & spabad i Sörmland mellan Eskilstuna, Mariefred och Katrineholm med omnejd. Fr.o.m. 2005 har vi inga egna plattsättare utan jobbar uteslutande med försäljning. Vi har gott om företagskunder som jobbar med plattsättning och som gärna hjälper till med plattsättning och annan byggnation för badrum.

Vi jobbar mot privatpersoner och företag och ska hålla en god service mot våra kunder där vi med vår sammanlagda erfarenhet inom byggbranschen kan ge kunden trygghet i sitt val av material.

Oktober 2014 flyttade vi till nya lokaler på Kungsgatan 72.
Vi är för närvarande 8 stycken medarbetare som jobbar med försäljning av allt till badrum samt pool & spa.

Mars 2016 utökade vi våra lokaler med en helt ny proffsbutik som ligger vägg i vägg med vårt lager rakt över gården ca 50 meter från vår butik,

2010 öppnade vi även en Folkpoolbutik i Västerås och 2012 flyttade vi till nya lokalen i Bäckby handelsområde på Gjutjärnsgatan 8

1 April 2017 flyttade vi Folkpool Västerås till Glasvingegatan 5, Hälla syd. Där har vi nu 400 m2 showroom med poolutställning och 15 spabad i utställningen.