Badrumsmöbler, duschväggar och blandare mm.

INR

Det finns några saker som vi är särskilt stolta över och som vi tror att du också gillar. Här är ett par exempel.
Alla våra badrumsmöbler är tillverkade i hållbara och noga utvalda material, och de görs i vår fabrik i Jönköping. Vi designar möblerna själva och de är fulla av smarta detaljer och innovationer. Våra tvättställ är av porslin, Evermite och emaljerad plåt och till våra trämöbler använder vi äkta trä – massivt eller fanerat. Många av våra möbler är svanenmärkta. Alla möbler levereras helt färdigmonterade och de har alla tio års garanti.

Badrumsstudion

Badrumsstudion är INRs gemensamma badrumsmöbleringsprogram. Här kan du visualisera inredningen till ditt nya badrum!
Du börjar med att välja vilket typ av badrum som du vill möblera, därefter väljer du möbler, duschvägg, blandare och finish. När du är nöjd kan du generera en komplett produktlista som du kan mejla till dig. Ta sedan med underlaget till oss på Erikstedt så hjälper vi dig att förverkliga ditt nya badrum. Snart ser du att drömbadrummet bara är några klick bort!

INR Iconic Nordic Room

ALLT BÖRJAR MED VATTEN
"Tidigt om morgonen, sent på kvällen, efter träningen, före festen. Innan jobbet, efter jobbet. För att slappna av, för att vakna, för att få ny kraft, för att koppla bort allt, för att hitta fokus. För att sjunga. För att tänka. För att drömma dig bort en stund. För att låta allt falla på plats. För vad som helst. Det finns en dusch för dig." För att få mer inspiration till ditt drömbadrum vär det gäller duschväggar så rekommendrerar vi ett berök på inr.se. För att visualisera duschväggen och få hjäp med vilket val som passar just er bäst så kan ni klicka er in på duschverkstan

Dansani

Dansk design när den är som bäst
Bla Zaro och Luna som har Fronter med integrerat handtag och exklusiva materialval talar ett enkelt och strikt formspråk och förmedlar känslan av exklusivitet.
Eller Calidris. Arkitektens självklara val. Dansani.se

Tapwell

För att göra det enkelt: Vi vill ge dig hög kvalitet och innovativ design till bra priser.
Det gör vi.
Förklaringen är också ganska enkel: Vi pressar kostnaderna mellan produktion och butikshylla. Inga onödiga handelsled, inga onödiga inköpsprocesser, inga onödiga säljprocesser. Vi driver all design, produktutveckling och produktion. Ibland tar vi hjälp av partners som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Hitta din kran eller dusch här: Tapwell.se

Nordhem

Nordhems handdukstorkar kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Utöver den härliga känslan av en varm och skön handduk får du lyxen att ha ett badrum utöver det vanliga. Och eftersom vi vet att våra produkter håller högsta kvalitet lämnar vi 5 års garanti på handdukstorkar och ventiler respektive 3 år på elpatroner.
Med vår handdukstorksväljare kan du snabbt och enkelt hitta den perfekta handdukstorken för ditt badrum.

Badkar
Oavsett om du väljer ett av Nordhems massagebadkar, fristående badkar eller väggbadkar kan du slappna av och njuta av vetskapen att du vilar i kar av högsta kvalitet, med en design som skiljer sig från mängden.
Våra badkar är djupare än de flesta standardbadkar vilket ger ett mer omslutande bad. Med extra bredd och en kompletterande badkarsvägg i glas lämpar sig dessutom flera av karen särskilt bra för dig som även vill njuta av en skön dusch.

Macro Design
Macro design med deras långa erfarenhet och känsla för kvalitet, design och funktion, skapar  badrum för livet. Våra produkter är svensktillverkade och bygger på äkta hantverk. Det känns och märks. All produktion och utveckling sker i Laholm där företaget funnits i trettio år. Här skapar vi innovativa lösningar för kundens olika behov, specialdesignar måttanpassade duschar för annorlunda utrymmen och utvecklar nya produkter för den nordiska marknaden. Det har gett oss en position i branschens framkant.