Våra stolta leverantörer av kakel och klinker

När vi tänker långsiktigt så är det av största vikt att ha leverantörer som vi litar på och som litar på oss. Vi har valt att joba med dessa fyra leverantörer av kakel och klinker. Det ger oss förutom garanterad kvalitét även en leveranssäkerhet som man ska kunna förvänta sig av sin kakelbutik.
 

Lhådös

Låt dig inspireras av inredningsbilder med kakel och klinker i vårt inspirationsgalleri. Väcker det tankar och idéer inför ditt inredningsprojekt? Bläddra enkelt igenom många av de kakelserier som Lhådös Kakel har att erbjuda. Vi lägger upp nya kakelbilder kontinuerligt.

Konradssons

Det är lätt att hitta plattor man gillar, det svåra brukar vara att välja. Här hittar du hela Konradssons sortiment. Klinker till golv, kakel till väggarna och frostsäkra plattor i garage och på uteplatser. Klinker är hårdare än kakel och klarar ett tufft liv på golvet, men det går självklart bra att ha den på väggen också

Höganäs

CC Höganäs älskar kakel och klinker i alla dess former! Bläddra gärna vår
onlinekatalog eller besök vår hemsida. De keramiska golv- och väggplattorna vi levererar kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.

Bricmate

Bricmate är ett svenskt företag specialiserat på kakel, klinker och mosaik. Vi inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det skandinaviska uttrycket som bas. Vårt handplockade sortiment utvecklas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet.